OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 01. december 2020

Ny hjortevildtgruppeformand i kreds 7 for område Nordsjælland

HB har udpeget/godkendt indstillingen fra kreds 7 af vores nye hjortevildtgruppeformand for område Nordsjælland.
Det er en glæde at kunne byde velkommen til Nicolaj Pedersen på posten.

Vi glæder os til samarbejdet og ønsker tillykke med valget.
Samtidig skal der lyde et tusind tusind tak til afgående hjortevildtgruppeformand Sonny Persson for den meget store indsats som du har ydet på posten. Du har taget dine kampe Sonny, og været med til at præge debatten og området. Tusind tak for dette.
Her præsentation af Nicolaj Pedersen:
Jeg hedder Nicolaj Pedersen og jeg er 36 år. Jeg bor i Valby, som er en lille by i Gribskov kommune. Jeg er gift og har to drenge på 7 og 4 år og en tysk ruhår. Til daglig arbejder jeg som formand i CG Jensen anlæg. Jeg har siddet i bestyrelsen i Ramløse Jagtforening i 10 år hvor jeg har været formand i de sidste 7 år. Jeg har været næstformand i Gribskov jægerråd i 6 år og så har jeg været i 5 år i en lille følge hjortevildts gruppe under Sonny Persson. Jeg har gennem gået DJ lederuddannelse og har den Svenske Jagt lederuddannelse. Jagt og naturen har altid været en stor del af mit liv, da jeg har været meget med min far på jagt som dreng, indtil jeg selv fik jagttegn. Siden da er min interesse for jagt kun blevet større og jeg går på jagt primært i Danmark og Sverige. Derfor er det med stor glæde og respekt at kunne få lov til at varetage denne post i DJ, som hjortevildts formand i Nordsjælland efter Sonny Person. Jeg glæder mig meget til at komme i gang, med nogle af de store opgaver der ligger ude i fremtiden.
Mvh Nicolaj Pedersen.