Forbundsmesterskaber (FM)

I Danmarks Jægerforbund afholder vi hvert år en række forbundsmesterskaber (FM). På de følgende sider kan du danne dig et overblik over de forskellige typer mesterskaber og se, hvornår de afholdes, hvordan du tilmelder dig og hvad de går ud på.

Vi afholder årligt følgende typer forbundsmesterskaber:

Kvalifikation til FM

De kvalificerende dyster op imod FM afholdes lokalt i kredsene i løbet af foråret. Kredsen kan vælge at afholde flere kvalifikationsdyster samtidig inden for kredsen. Alle kvalifikationsdyster er åbne for medlemmer af jægerforbundet, og et medlem/hold kan kvalificere sig til FM på en af kvalifikationsdysterne. Dog kan man kun indgå i medaljerækken i den kreds man tilhører, enten bopæls- eller foreningsmæssigt.

For de fleste FM gælder det, at man skal kvalificere sig ved kredsenes kvalifikationsdyster. Det er f.eks. FM i Jagtbue, FM i Jægertrap og FM i Jægersporting.

Uanset antallet af, og arter af medlemskaber i Danmarks Jægerforbund, kan man oftest ikke deltage i mere end én kvalifikationsskydning. Det er dog muligt i enkelte tilfælde, men man kan kun kvalificere sig til FM i den kreds hvor man hører hjemme. I jagtfeltskydning kan man f.eks. godt deltage i andre kredses skydninger, men man kan kun kvalificere sig i sin egen kreds.

Resultater

På siden her kan du danne dig et overblik over resultaterne fra de seneste års forbundsmesterskaber (FM) i skydedisciplinerne i Danmarks Jægerforbund.

Tilmelding til FM

Tilmelding til FM foregår via HER