Bålhus og shelterplads

I Kalø Vig, hvor vand møder land og skov, ligger Danmarks Jægerforbunds rustikke og hyggelige bålhus og shelterplads. Stedets naturskønne omgivelser danner de bedste rammer for virksomheder og private, som vil forkæles med begivenhedsrige og udviklende udendørsarrangementer.

Faciliteterne drives af DJ Outdoor & Event, der tilbyder oplevelser, teambuilding, udviklingsforløb og naturvejledning med udgangspunkt i fri natur og vild mad på bål. Læs mere om vores tilbud her.

Bålhuset, der er udstyret med både borde og bænke, kan rumme op til 40 siddende gæster og har loftsplads til ca. 12 sovende gæster. Det tilhørende shelter kan rumme op til 20 til 25 personer.

Skoler og daginstitutioner kan selv booke faciliteterne (bookingsystem opdateres i øjeblikket) mens virksomheder og private bedes booke gennem DJ Outdoor & Event.

Lokationen er ved Jagtens Hus, Molsvej 34, 8410 Rønde.

Book bålhytte og shelter

Bålhus og shelter er beregnet på skoleklasser og institutioner, som kan booke faciliteterne til en favorabel pris, der dækker vedligehold og brænde. Private har desværre ikke mulighed for at booke bålhytte og shelter til fx fødselsdag, polterabend og lignende.

Bålhytten har borde og bænke, bålpladser og ly for vejret, hvis man trænger. Der er plads til, at ca. 12 personer kan overnatte i hytten, hvis der ikke er nok pladser i vores shelter. Det vil sige, at når du booker bålhytten, så har I også mulighed for at overnatte i vores shelter. Her er der plads til, at 20 til 25 personer kan sove tørt og trygt i skoven. 

Man har mulighed for at parkere på parkeringspladsen ved Jagtens Hus, Molsvej 34, 8410 Rønde og så gå op til bålhytten via stien gennem skoven.

Priser og praktisk information 

Bålhytte og shelter kan bookes i halve døgn fra klokken 9.00 til 16.00 eller fra klokken 16.00 til 09.00.

Du kan booke bålhytte og shelter op til ca. et halvt år frem. Danmarks Jægerforbund tager forbehold for at kunne aflyse eventuelle bookinger, hvis bålhytte og shelter skal bruges i eget regi til fx undervisning, Sommernaturskole, Efterårscamp m.v.

Det koster 450,- kr pr halve døgn at leje bålhytte og shelter.

BOOK BÅLHYTTE OG SHELTER 2022 HER

Afbestilling og refusion af depositum er muligt indtil 14 dage før den bookede dato via fremsendt automail-bekræftelse. Herefter har vi ikke mulighed for at refundere beløbet. 

Du kan finde flere informationer om vores bålhytte og shelter - og hvordan du finder frem til bålhytten - klik her.

Se billeder af bålhytte og shelter ved at klikke her 

Naturformidling

Naturformidling under opholdet er muligt ved at kontakte en naturformidler gennem www.blivnaturligvis.dk