Bålhus og shelterplads

I Kalø Vig, hvor vand møder land og skov, ligger Danmarks Jægerforbunds rustikke og hyggelige bålhus og shelterplads. Stedets naturskønne omgivelser danner de bedste rammer for virksomheder og private, som vil forkæles med begivenhedsrige og udviklende udendørsarrangementer.

Faciliteterne drives af Danmarks Jægerforbund Outdoor & Event, der tilbyder oplevelser, teambuilding, udviklingsforløb og naturvejledning med udgangspunkt i fri natur og vild mad på bål. Læs mere om vores tilbud her.

Bålhuset, der er udstyret med både borde og bænke, kan rumme op til 40 siddende gæster og har loftsplads til ca. 12 sovende gæster. Det tilhørende shelter kan rumme op til 20 til 25 personer.

Skoler og daginstitutioner kan selv booke faciliteterne. Virksomheder og private kan kun booke bålhytte/shelter såfremt der også bookes et arrangement gennem DJ Outdoor & Event.

Lokationen er ved Jagtens Hus, Molsvej 34, 8410 Rønde.

Book bålhytte og shelter

Bålhus og shelter er beregnet på skoleklasser og institutioner, som kan booke faciliteterne til en favorabel pris, der dækker vedligehold og brænde. Private har desværre ikke mulighed for at booke bålhytte og shelter til fx fødselsdag, polterabend og lignende.

Bålhytten har borde og bænke, bålpladser og ly for vejret, hvis man trænger. Der er plads til, at ca. 12 personer kan overnatte i hytten, hvis der ikke er nok pladser i vores shelter. Det vil sige, at når du booker bålhytten, så har I også mulighed for at overnatte i vores shelter. Her er der plads til, at 20 til 25 personer kan sove tørt og trygt i skoven. 

Man har mulighed for at parkere på parkeringspladsen ved Jagtens Hus, Molsvej 34, 8410 Rønde og så gå op til bålhytten via stien gennem skoven.

Priser og praktisk information 

Bålhytte og shelter kan bookes i halve døgn fra klokken 10.00 til 16.00 eller fra klokken 16.00 til 10.00.

Du kan booke bålhytte og shelter for 2023 og 2024. Danmarks Jægerforbund tager forbehold for at kunne aflyse eventuelle bookinger, hvis bålhytte og shelter skal bruges i eget regi til fx undervisning, Sommernaturskole, Efterårscamp m.v.

Det koster 600,- kr. pr. booking at leje bålhytte og shelter.

BOOK BÅLHYTTE/SHELTER 2024 HER

Når du booker, kan du kun booke, såfremt datoen er grøn. Er datoen rød, er tiden booket af andre. Hvis tiden er blank, så bruge vi tiden internt og tiden kan ikke bookes.

Afbestilling og refusion af depositum er muligt indtil 14 dage før den bookede dato via fremsendt automail-bekræftelse. Herefter har vi ikke mulighed for at refundere beløbet. 

Du kan finde flere informationer om vores bålhytte og shelter - og hvordan du finder frem til bålhytten - klik her.

Se billeder af bålhytte og shelter ved at klikke her 

Naturformidling

Naturformidling under opholdet er muligt ved at kontakte en naturformidler gennem www.blivnaturligvis.dk