Book en naturvejleder

Vores professionelle og yderst kompetente naturvejledning tilbyder skræddersyede forløb om jagt og natur til private og firmaer.

Fælles for jægerforbundets naturvejledning er, at vi har naturen og jagten som vores store passion, er blændende gode til at formidle og har mange års erfaring. Vi har en bred naturforståelse, men samtidig har vi specialiseret vores formidling i særlige retninger.

Vi har bl.a. erfaring med at formidle natur, jagt og vildt til mange forskellige private virksomheder, arrangementer og offentlige institutioner. Vi kan arrangere teambuilding, teamcooking med vildt, afholde publikumsjagter og vi har undervist på både Timm Vladimir og Claus Meyers kokkekurser.

Uanset om du skal arrangere et par timer med jagt og natur til netværket eller den helt store medarbejderdag med skydning, bålmad og masser af natur, kan Danmarks Jægerforbunds naturvejledning hjælpe dig. Kun fantasien sætter grænser.

Vil du booke en naturvejler og en fantastisk naturoplevelse, så kontakt projektleder Franz Holmberg på 88 88 75 49 eller fho@jaegerne.dk .