Regler for jagt i udlandet

Hvert år rejser et stort antal danske jægere på jagt i udlandet. Men reglerne for jagt i udlandet kan være svære at gennemskue, og kun sjældent kan du finde dem på dansk.

Er du en af de jægere, der selv planlægger jagtrejsen frem for at købe en færdig pakke, kan du her finde en række gode råd om, hvordan du skal forholde dig, hvis du ønsker at komme på jagt i Sverige, Tyskland, Norge og Finland.

Søger du oplysninger om reglerne for jagtudøvelse i andre lande end i Sverige, Norge, Findland eller Tyskland henviser vi til det pågældende lands ambassade eller konsulat her i Danmark. Da lovgivning ændres med forskellige intervaller er ambassaden eller konsulatet for det pågældende land, det rigtige sted at rette henvendelse, da de har en forpligtelse til at kende egne regler, herunder reglerne om jagtudøvelse.

Har du brug for den lovpligtige jagtansvarsforsikrings betingelser på dansk, engelsk, tysk eller fransk, findes de her på Trygs hjemmeside. 

Hjemtransport af jagttrofæer fra udlandet

Du kan læse meget mere om reglerne for få jagttrofæer hjem fra udlandet, samt gode tips til at få det gjort forsvarligt på disse sider.

En verden af jagtmuligheder

Få inspiration og nyttig viden til din jagtrejse i vores tillæg til Jæger 1/2018, Jagtrejser: En verden af muligheder.