Modul 2: Instruktionsteknik

Riffelinstruktører skal gennemgå kurset instruktionsteknik, der har fokus på instruktørernes forståelse for, hvorledes formidling, instruktion og praktisk indlæring planlægges, tilrettelægges og gennemføres.

På kurset arbejdes der med instruktion og undervisning i praksis, således at alle kursister prøver at undervise, modtage feedback og give feedback.

Kurset indeholder gruppearbejde og lægger vægt på følgende områder: feedback og aktiv lytning, planlægning af undervisning, udførsel af undervisning, kontrol og styring af undervisning samt læringsteori.

Hvis du tidligere har gennemført modul 2: Instruktionsteknik i forbindelse med en anden instruktøruddannelse i Danmarks Jægerforbund, behøver du dog ikke tage det igen.

* Det har tidligere været muligt at søge merit for Instruktionsteknik, men per 1. januar 2021 er det ikke længere en mulighed for riffelinstruktører, da rammen for uddannelsen under Miljøstyrelsen er ændret.

Tilmeld dig Instruktionsteknik

Du tilmelder dig kurset i vores kursuskalender herunder, hvor du kan se, om der pt. er nogle planlagte kurser. Er årets kurser afholdt, kan du efterspørge mere information på kurser@jaegerne.dk eller rette henvendelse til de regionale uddannelseskoordinatorer.