Flugtskydningsinstruktør

For at blive flugtskydningsinstruktør i Danmarks Jægerforbund skal du igennem et to dages kursus. Optagelse på disse kurser forudsætter, at du er fyldt 18 år og har gyldigt jagttegn med tilladelse til hagljagt eller bestået haglskydeprøve. Kurset afsluttes med en praktisk og skriftlig prøve.

  • Flugtskydningsinstruktør - Kurset afvikles over 2 dage, og koster 1.950,- kr. for medlemmer og 2.950,- kr. for ikke medlemmer. Prisen er inkl. undervisning, formiddags og eftermiddags kaffe.

Flugtskydningsinstruktøruddannelser fra andre forbund er også gyldige i regi af DJ, dog udsteder DJ kun ID-kort mv. til instruktører, der har gennemført DJ's uddannelse og som er medlem af DJ.

Tilvalg: Instruktionsteknik

Kurset instruktionsteknik fokuserer på instruktørernes praktiske færdigheder i det at instruere kursister.

På kurset arbejdes der med instruktion og undervisning i praksis, således at alle kursister prøver at undervise, modtage feedback og give feedback.

Kurset indeholder gruppearbejde og lægger vægt på følgende områder: Feedback og aktiv lytning, planlægning af undervisning, udførsel af undervisning, kontrol og styring af undervisning samt læringsteori.

Tilmeld dig flugtskydningsinstruktør

Du tilmelder dig kurset i vores kursuskalender herunder, hvor du kan se, om der pt. er nogle planlagte kurser.

Er årets kurser afholdt, kan du efterspørge mere information på kurser@jaegerne.dk eller rette henvendelse til de regionale uddannelseskoordinatorer