Temakonkurrencer 2024

I hver udgave af Jæger 2024 har du mulighed for at vinde en fantastisk præmie fra én af vores mange samarbejdspartner. Svarene kan du finde i Temasiderne, her på vores hjemmeside eller i appen Jæger.

Det eneste du skal gøre er, at besvare udgavens spørgsmål og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og dit medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden tidsfristens udløb. Spørgsmål og tidsfristen kan du se i det aktuelle Jæger. Konkurrencen kører sideløbende i magasinet Jæger, på Danmarks Jægerforbunds Facebook og på vores Instagram. Du får ét lod for hver platform du deltager på og kan derfor max få 3 lodder i puljen.

Vinderen udtrækkes ved lodtrækning og får direkte besked, samt offentliggøres på vores Facebook, Instagram og her på hjemmesiden. Du skal være medlem af jægerforbundet for at deltage i konkurrencen og vil derfor skulle oplyse dit medlemsnummer for at modtage præmien. Ansatte hos Danmarks Jægerforbund kan ikke deltage i konkurrencen.

Vind i juni:

Pro Hunter Shooting GTX jakke

Pro Hunter Shooting GTX-jakken er en ikonisk jagtjakke med funktioner, der er skræddersyede til roughshooting og klapjagter. Den er udstyret med det yderst slidstærke Airtech®-stof.

Jakken er ideel til klappere, som begiver sig gennem uvejsomt terræn, men den har samtidig et klassisk look, så den kan gøre sig gældende på alle typer jagter. Jakken er udstyret med en vind- og andtæt GORE-TEX-membran, som holder dig tør på selv de vådeste jagtdage. Derudover har jakken features som aftagelig hætte, justerbare manchetter og stiklommer, så du kan holde dine hænder varme på kolde dage.

  • Fås i str. 48-58
  • Værdi: Kr. 4.999,-

Vinderen udtrækkes i uge 32 og får direkte besked. Derudover offentliggøres vinderen på vores Facebook og Instagram.Du skal være medlem af Danmarks Jægerforbund for at deltage i konkurrencen. Ansatte hos Danmarks Jægerforbund kan ikke deltage i konkurrencen.

Vind i maj:

Robens - Klondike PRS 6-personers Telt

Kunne du også godt tænke dig at opleve stemningen fra Nak & Æd, så har du nu muligheden. Med teltet fra Robens kan du tage på dine helt egne ture og invitere familien eller jagtkammeraterne med i det store, rummelige telt. Der er masser af udluftning i teltet, som sikrer et godt indeklima og du kan endda montere en teltovn, så det kan bruges året rundt.

  • Plads til 6 personer, str. 2.7 m høj, 3.7 m dyb og 3.9 bred
  • Værdi kr. 5.189
  • Se mere på Grejfreak.dk

Det eneste du skal gøre er at besvare spørgsmålet nedenfor og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer samt medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden 2. juni 2024:

Vinderen i denne konkurrence er udtrukket. Vi ønsker tillykke til Line Vagner Hjørringgaard fra Løkken.

Vind i marts:

Leupold BX - 4 Pro Guide 8x42 HD kikkert

  • 123 m synsfelt på 1000 m, vægt 663 g, højde 14,2 cm
  • Professional – Grade Optical System for total randskarp­hed, uovertruffen lystransmission, kontrast og reduktion af modlys blænde der skal til for at vurdere et trofæ på lange afstande
  • 123 m synsfelt på 1000 m, vægt 663 g, højde 14,2 cm
  • Værdi kr. 7999,-
  • Sponsoreret af HG Agencies

Det eneste du skal gøre er at besvare spørgsmålet nedenfor og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer samt medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk senest den 21. april 2024:

Vinderen i denne konkurrence er udtrukket. Vi ønsker Charlotte Edith Sørensen tillykke.

Vind i februar:

Et XM1 Bullpup Combo luftgevær

XM1 Bullpup Combo er et avanceret luftgevær, der kombinerer kraft og præcision med et innovativt Bullpup-design. Den er tilgængelig i både 4,5 mm og leveres med et imponerende 3-9x40AO kikkertsigte for ekstrem præcision på længere afstande. Derudover får du to magasiner med 11 skud i hver, hvilket gør denne luftgevær ideel for både erfarne skytter og begyndere, der ønsker en overlegen skydeoplevelse.

XM1 Bullpup Combo er det perfekte valg for dem, der søger et pålideligt luftgevær. Inkl. 4 pakker Gamo Red Fire hagl á 125 stk.

Samlet værdi kr. 5.027

Sponsoreret af: Hunters' Point

Det eneste, du skal gøre, er at besvare nedenstående spørgsmål og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden mandag den 15. marts 2024.

Vinderen i denne konkurrence er udtrukket. Vi ønsker Preben Rogowski tillykke.

Vind i januar:

En GAIM Clay Shooting simulator

Leveres med et GAIM Trægevær og 8 skydescenarier med fokus på lerdueskydning, hvilket gør den til den ideelle startpakke til nye virtual reality-jægere og sportsskytter. Inklusiv ”Complete Software Bundle” – Den komplette softwarepakke med alle de jagt- og sportsskydningsscenarier, der i øjeblikket er tilgængelige. Headset er ikke inkluderet.

Værdi: kr. 6.200

Sponseret af:


Det eneste, du skal gøre, er at besvare spørgsmålet og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden mandag den 5. februar 2024.

Vinderen i denne konkurrence er udtrukket. Vi ønsker Britta Grøndahl tillykke!