Temakonkurrencer 2024

I hver udgave af Jæger 2024 har du mulighed for at vinde en fantastisk præmie fra én af vores mange samarbejdspartner. Svarerne kan du finde i Temasiderne, her på vores hjemmeside eller i appen Jæger.

Det eneste du skal gøre er, at besvare udgavens spørgsmål og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og dit medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden tidsfristens udløb. Spørgsmål og tidsfristen kan du se i det aktuelle Jæger. Konkurrencen kører sideløbende i magasinet Jæger, på Danmarks Jægerforbunds Facebook og på vores Instagram. Du får ét lod for hver platform du deltager på og kan derfor max få 3 lodder i puljen.

Vinderen udtrækkes ved lodtrækning og får direkte besked, samt offentliggøres på vores Facebook, Instagram og her på hjemmesiden. Du skal være medlem af jægerforbundet for at deltage i konkurrencen og vil derfor skulle oplyse dit medlemsnummer for at modtage præmien. Ansatte hos Danmarks Jægerforbund kan ikke deltage i konkurrencen.

Vind i februar:

Et XM1 Bullpup Combo luftgevær

XM1 Bullpup Combo er et avanceret luftgevær, der kombinerer kraft og præcision med et innovativt Bullpup-design. Den er tilgængelig i både 4,5 mm og leveres med et imponerende 3-9x40AO kikkertsigte for ekstrem præcision på længere afstande. Derudover får du to magasiner med 11 skud i hver, hvilket gør denne luftgevær ideel for både erfarne skytter og begyndere, der ønsker en overlegen skydeoplevelse.

XM1 Bullpup Combo er det perfekte valg for dem, der søger et pålideligt luftgevær. Inkl. 4 pakker Gamo Red Fire hagl á 125 stk.

Samlet værdi kr. 5.027

Sponsoreret af: Hunters' Point

Det eneste, du skal gøre, er at besvare nedenstående spørgsmål og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden mandag den 15. marts 2024.

Vinderen udtrækkes i uge 12 og får direkte besked. Derudover offentliggøres vinderen på vores Facebook, Instagram og hjemmeside under ”konkurrencer”.

Vind i januar:

En GAIM Clay Shooting simulator

Leveres med et GAIM Trægevær og 8 skydescenarier med fokus på lerdueskydning, hvilket gør den til den ideelle startpakke til nye virtual reality-jægere og sportsskytter. Inklusiv ”Complete Software Bundle” – Den komplette softwarepakke med alle de jagt- og sportsskydningsscenarier, der i øjeblikket er tilgængelige. Headset er ikke inkluderet.

Værdi: kr. 6.200

Sponseret af:


Det eneste, du skal gøre, er at besvare spørgsmålet og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden mandag den 5. februar 2024.

Vinderen i denne konkurrence er udtrukket. Vi ønsker Britta Grøndahl tillykke!