Jægers lokalredaktør 

Lokalsiderne i Jæger er medlemmernes vindue til, hvad der sker af jagtligt relevante ting i kredsens område. På lokalsiderne vil vi gerne have de gode, alternative eller anderledes jagthistorier at høre!

Og der er jo for eksempel Vadehavet, vildsvinene og vaskebjørnene. Der er fællesjagter, følordninger og festlige foreningsinitiativer. Og strandjagten, sælerne og skovfogedens sokker, de store hjorte og de små mirakler og alt det andet, som godt kunne være interessant for andre jægere at læse om ...

For at opnå den bedste dækning af området, sætter jeg meget stor pris på de praj, jeg får, når der er spændende tiltag, store oplevelser, fornyende tiltag, eksotiske indslag, jagtlige mærkværdigheder og alt det andet, der gør siderne inspirerende og underholdende. Netop disse henvendelser er også vigtige for at give den bedst mulige både emnemæssige og geografiske variation på siderne.

Så hold mig meget gerne fortsat underrettet - også selv om du ikke er sikker på, at det, du har, kan bære en hel historie. Det værste, der kan ske, er at vi får en fornuftig jagtsnak! Det er generelt omkring den 10. i hver måned, at jeg har deadline.

Med venlig hilsen - og knæk og bræk!

Hans Kristensen
Østergårdsvej 2, Lydersholm
6270 Tønder
Tlf.: 21478749
E-mail: Loksyd@jaegerne.dk