Danmarks Jægerforbund
Outdoor & Event

Oplevelser og teamprocesser i naturen

Hos Danmarks Jægerforbund Outdoor & Event arrangerer vi spændende oplevelser for dig og dine kolleger. Vi faciliterer teamudviklende kurser, der handler om kommunikation og interaktion mellem mennesker. Alt sammen med naturen som ramme.

Vi er erfarne jægere og specialister i naturen, som brænder for at dele vores passion og glæde med andre. Desuden har vi et solidt fagligt fundament indenfor coaching, teamanalyse, kommunikation, stresshåndtering og ledelse, som vi bruger til at facilitere teamprocesser i naturen. Du kan derfor bruge os til dit næste firma arrangement, hvad enten det er til teambuilding eller jeres næste sommerfest.

Vores aktiviteter foregår udendørs i skoven og i udgangspunktet omkring Kalø-vig på Djursland. 

Har du brug for noget skræddersyet til jeres behov eller en anden lokation, så kontakt os endelig.

I forbindelse med planlægning af events er vores mål altid at finde og skabe den rette atmosfære og læring, og altid i naturskønne rammer. Med det kendskab vi havde til Jagtens Hus; område, faciliteter og værdier – vidste vi, at det var det rette sted for vores Campfire Event. Vi oplevede et utroligt professionelt team, der var med os hele vejen fra start til slut – og naturvejlederne var med til at højne oplevelsen for vores deltagere med deres faglige kunnen! Faglighed, service og faciliteter var helt i top – et outdoor-arrangement sammen med Danmarks Jægerforbund er helt klart en værdiskaber og anbefalelsesværdigt.
Kasper Holmboe, Country Manager, Fjällräven 2023