Den gode jagt

Hvad er den gode jagt for dig? Uanset om dit svar er en fællesjagt med kammeraterne i jagtforeningen, alene i skoven, på havet eller når du træner på skydebanen, så har du helt sikkert adskillige historier om din egen gode jagt. De historier vil vi opfordre dig til at dele - på din facebookside, på instagram eller i samtalen med borddamen til kobberbrylluppet.

De personlige historier er nemlig med til at skabe berigende samtaler om hvad god jagt er og kan være. Samtaler der sætter jagtens stærke fællesskab i spil og bringer jægerne tættere sammen. For i sidste ende er den gode jagt et fælles projekt, og kun i samlet flok kan vi opretholde og udvikle den og derved sikre mest mulig jagt og natur.

Her på siden finder du en række eksempler på de gode jagter.

Thomas Bech Grostøl, Sydsjælland:

"Jagten giver mig så meget, jeg gerne vil give videre. Hvis jagten kan give mig store oplevelser, så kan den også give andre de oplevelser. Og der er plads til mange flere jægere på vandet."

Michael Sørensen, Tappernøje:"Vi skal videregive den gode moral til nye jægere. Det er en vigtig del af jægeruddannelsen, at vi får den gode tone med. Både hvad angår etik, etikette og moral i det hele taget."

Anders Larsen, Ølstykke:

"Jeg bliver et gladere menneske af at gøre det her. Jeg tror, at alle mennesker har behov for at komme ud på den ene eller den anden måde. Det er oplevelsen af den totale frihed."

Per Lindegaard Nielsen, Dronninglund:"På jagten er alle lige. I det øjeblik man er på jagt, så er der ingen der skeler til, om man er godsejer, husmand, direktør eller arbejdsmand. Alle er lige omkring det fællesskab, man har på jagten."

Mads Lindegaard Nielsen, Dronninglund:"Jagten giver ro i hverdagen. Man skal ikke være ked af at stå tidligt op om morgenen eller gå sent hjem om aftenen. Man skal nyde det, for det er det, der giver ro i hverdagen."

Tanja Grotum, Jerslev J:"Tæt på naturen. En god jagt er, når jeg er tæt på naturen. Når hunden har fundet en masse og arbejder og når dyrene kommer helt tæt på, mens jeg sidder helt alene."