Bestil sikkerhedsudstyr

Her kan du bestille sikkerhedsudstyr - det koster kun forsendelsen/portoen.

Ordningen skal primært gøre nye jægere mere sikre på deres første jagter samt give incitament til, at jægeren fremadrettet selv anskaffer godt sikkerhedsudstyr. Derudover kan du bestille en række sikkerhedsmaterialer til din hund.

Opstår der problemer i forbindelse med at afgive ordren via hjemmesiden, kan du ringe på telefonnummer 40288397.

Har du problemer eller spørgsmål i forhold til materialet, kan du kontakte Leif Bach på telefon 40288397 eller mail lba@jaegerne.dk. Er varen ikke på lager, så kig tilbage på et senere tidspunkt, så har vi måske fået det ønskede igen.

Sikkerhedsmaterialet udbydes af Tryg Forsikring, som varetager den obligatoriske jagtforsikring, som du betaler i forbindelse med dit jagttegn.

Bemærk: Modtager skal betale 55 kroner for porto og ekspedition i forbindelse med bestillingen af sikkerhedsmaterialet. Betalingen skal ske senest otte dage EFTER varen er modtaget. Sammen med varen ligger der information om betalingsform. Varen leveres via GLS og afleveres i den nærmeste GLS pakkeshop, som du kan finde her. Du bliver adviseret om pakken via mail, hvorfor det er VIGTIGT din mail add. er påført korrekt.

Sommerferie 2019

Pakning og udsendelse af sikkerhedsmateriale holder en pause fra og med den 8. juli til og med den 20. august. Lageret vil i denne periode blive fyldt op, så vi igen kan være klar med alle varer til en ny sæson.

I er velkommen til at bestille sikkerhedsmateriale i hele perioden, men vi henleder opmærksomheden på, at I først vil modtage varen midt i august måned.

 

Ønsket sikkerhedsmateriel

Skriv det antal du ønsker i tekstboksen

Dine oplysninger