Instruktionsteknik

Instruktionsteknik indgår som et modul i Danmarks Jægerforbunds instruktøruddannelse jagthorn, hund eller riffel. Kurset giver dig som deltager viden om at instruere, når du skal fungere som instruktører på dit felt.

Formål: At introducere kursisterne til instruktion i praksis, sådan at de kan virke som instruktører indenfor deres fagområde (jagthorn, hund eller riffel).

Indhold: På kurset arbejdes der med instruktion og undervisning i praksis, således at alle kursister prøver at undervise, modtage feedback og give feedback. Kurset indeholder gruppearbejde og lægger vægt på følgende områder:

  • Feedback og aktiv lytning
  • Planlægning af undervisning
  • Udførsel af undervisning
  • Kontrol og styring af undervisning
  • Læringsteori

Målgruppe: Kurset er obligatorisk for alle, der ønsker at blive hunde-, jagthorns- eller riffelinstruktør i Danmarks Jægerforbund. For flugtskydningsinstruktører er modulet ikke obligatorisk. 

Praktisk: Efter tilmeldingen tilsendes pensum for kurset pr. mail, som kursisten selv skal have læst inden kursusstart. Ved tilmelding bedes e-mailadresse oplyst.

Pris: Pris medlem kr. 800,- og ikke-medlem kr. 1.500,-Prisen er inkl. undervisning, undervisningsmaterialer og forplejning.

Undervisningsmateriale

Du kan finde undervisningsmaterialet til uddannelsen her.

Tilmeld dig Instruktionsteknik

Du tilmelder dig kurset i vores kursuskalender herunder, hvor du kan se, om der pt. er nogle planlagte kurser.

Er årets kurser afholdt kan du efterspørge mere information på kurser@jaegerne.dk, eller rette henvendelse til de regionale uddannelseskoordinatorer