Vild mad på bål

Styrk jeres relationer gennem en fælles oplevelse i naturen, hvor vi finder de råvarer som naturen byder på. Det kan være urter, svampe, tang, østers eller muslinger. Vi røgter garn for fisk og ordner vildt sammen, inden vi sammen tilbereder et velsmagende måltid på bål.

Vild mad på bål afvikles som en workshop, hvor I selv er aktive deltagere.  Det handler om tilberedning af  velsmagende bålmad med flere retter, slowcooking og om mødet mellem mennesker.  Forløbet faciliteres af en kyndig instruktør.

Arrangementet tager 5 timer. 

Der serveres vin, øl, vand, kaffe og te efter aftale.

Hvorfor Vild mad på bål?

Formålet med Vild mad på bål er at skabe en mindeværdig oplevelse, der udvikler og styrker fællesskabet i jeres team. I løbet af dagen bliver der skabt rum for hyggeligt samvær og samarbejde. Vi lægger vægt på langsom tilberedning af maden, hvor der er tid til at nyde med alle sanser og gå i dybden med processen. På den måde skaber vi også et åndehul, væk fra hverdagens ræs og vante rammer.

Vi øver os i at være i nuet og at samles om én fælles opgave med jægerens bytte som omdrejningspunkt. Ved at omsætte et helt vildt dyr til mad, bliver vi bragt tættere på naturen og får en større indsigt i, hvordan maden kommer fra jord til bord.

Hver oplevelse og hver gruppe er unik. Derfor tilpasser vi også hvert arrangement efter det enkelte team. Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere.

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op.