Modul 3: Riffelinstruktør, faglig del

Når uddannelsen som skydeleder, riffel er bestået, kan du fortsætte din uddannelse på et to dages fagligt kursus, hvor vægten lægges på det praktiske.

Kurset foregår på en riffelbane, således at du blandt andet kan lære fejlfinding på skytter ved at selv at se fejlene blive begået under kontrollerede forhold. Det skulle gerne give nogle praktiske ”værktøjer” til de nye instruktører, hvis mål er at træne kommende riffeljægere op til at bestå riffelskydeprøven.

Ligesom på skydeleder, riffel afsluttes modul 3 (riffelinstruktør) med en skriftlig prøve, som skal bestås, før du får dit kursusbevis. Deltagelse på modul 3 forudsætter, at du kan fremvise et kursusbevis for deltagelse på, og beståelse af, modul 1.

Deltagelse på tilvalgsmodulerne (modul 4, 5 og 6) forudsætter, at du har gennemført og bestået de obligatoriske dele af riffelinstruktøruddannelsen.

Tilmeld dig Riffelinstruktør, faglig del

Du tilmelder dig kurset i vores kursuskalender herunder, hvor du kan se, om der pt. er nogle planlagte kurser. Er årets kurser afholdt, kan du efterspørge mere information på kurser@jaegerne.dk eller rette henvendelse til de regionale uddannelseskoordinatorer.