Medlemsaftaler og rabatter

Jægerforbundet har indgået en række aftaler, der sikrer, at du som medlem kan få rabat på forskellige produkter og serviceydelser.

Danske Lægers Vaccinations Service 

Danske Lægers Vaccinations Service gør dig klar til din næste jagt. Hos Danske Lægers Vaccinations Service kan du blive vaccineret imod TBE (Central Europæisk Hjernebetændelse), som overføres af skovflåter. Som jæger er man i stor kontakt med natur og skov hvor flåter opholder sig og det kan derfor være en god ide at opstarte et vaccinationsforløb af TBE inden sæsonen går i gang.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund tilbyder vi alle medlemmer
10 pct. rabat pr. TBE-vaccine og øvrige vacciner. Derudover giver vi 25 pct. i rabat på konsultationsgebyret – normalpris 148 kr. Rabataftalen skal oplyses inden betalingen og kan ikke kombineres med evt. andre rabatter. Sygeforsikring Danmark dækker 50 pct. af alle vaccinationsudgifter. Vaccinationsforløbet kan startes og gennemføres på alle vores 41 klinikker.

Læs mere på www.sikkerrejse.dk og bestil din tid på www.sikkerrejse.dk/booking/

Tryg Forsikring

Tag Tryg med på jagt – så får du gode priser og særlige dækninger af hunde og våben.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund har du adgang til vores fordelagtig aftale med Tryg om forsikringer, der er tilpasset jægere. Du kan blandt andet vælge en specialtilpasset hundeforsikring, så du kan få erstatning, hvis din hund ikke længere kan bruges til jagt.

Aftalen giver dig op til 30 % rabat på dine forsikringer, hvis du samler dem hos Tryg.

Læs mere om aftalen her.

Memira

Vil du ikke længere nøjes? Tag på din næste jagt uden briller og linser.

Hos Memira hjælper vi hvert år mere end 10.000 mennesker til at leve livet uden briller og linser. Vi er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og du er derfor i trygge hænder hos os.

En synskorrigerende operation er et trygt alternativ til briller og kontaktlinser! Hvorfor vente, når du allerede nu kan leve livet uden briller og linser?

Som medlem af Danmarks Jægerforbund tilbyder vi dig en gratis undersøgelse (værdi 300,- kr.) samt 3000,- kr. i rabat på en øjenoperation (1500,- pr. øje). For at være berettiget til rabat skal du forud for operationen oplyse, at du er medlem af Danmarks Jægerforbund. Rabatten kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Læs mere her.

WeHunt 

WEHUNT er skandinaviens mest populære app for en mere enkel, spændende og tryg jagt. Spar 15 pct. på Pro udgaven, som medlem af Danmarks Jægerforbund.
WeHunt Pro

 • Topografisk kort over Danmark, Norge, Finland og Sverige ud over Google/iOS verdensomspændende kort
 • Indtegning af jagtområde med kortnåle
 • Udskrivning af jagtkort
 • Chat og push-to-talk
 • Nem forbindelse til jagtkonsortium og jagter med tilslutningskoder
 • Publicering af observationer
 • Se hvor jægere og hunde med kompatible sporingsenheder er
 • Nem navigation med indbygget kompas og opbevaring af spor
 • Se jagtider, kalender og vejrinformation samt afstands- og vindretning
 • Se fotostream fra vildtkamera

Kom i gang på 1-2-3

 1. Download WeHunt i iTunes eller
  Google Play og tilmeld dig gratis
 2. Log ind
 3. Klik på logoet for ”Danmarks Jægerforbund” i menuen og indløs din medlemsfordel.

Se mere på https://wehuntapp.com/

DLF

DLF er verdens største producent og leverandør af græs- og kløverfrø, men vi er også aktive på andre grønne områder. Vi gør vores produktprogram mere komplet ved at tilbyde løsninger inden for en række tilknyttede områder, f.eks. afgrøder til natur- og vildtpleje. Andelsfirmaet DLF er ejet af ca. 3.000 landmænd. 

Du skal være logget ind på medlemsnettet for at få del i medlemsrabatten og se bestillingssedlen.

Se DLF’s brochure om vildtafgrøder her.

Penta Advokater

Penta Advokater er en specialistorienteret advokatvirksomhed, som rådgiver virksomheder og privatpersoner i hele Danmark. Specialistorienteringen betyder, at du som kunde får rådgivning af en advokat, der besidder en unik viden om lige præcis det område, du søger rådgivning inden for.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund får du gratis telefonisk, juridisk rådgivning i forbindelse med den indledende gennemgang af en eventuel sag.

Derudover ydes der rabat på timeprisen, hvis sagen føres for en jagtforening under Danmarks Jægerforbund. Husk at oplyse dit medlemsnummer når du tager kontakt til os.

www.penta.dk kan du se hvilke juridiske områder, Penta Advokater er specialiserede i. Kontakt os på tlf. 76 10 00 88.