OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Det skal være sjovt!

Ved den årlige generalforsamling i Lammefjordens Jagtforening blev en lige så overrasket som glad formand Charlotte Bak hædret med Danmarks Jægerforbunds broncenål. Charlottes store arbejde med sammenlægningen af områdets jagtforeninger til en ny og velfungerende enhed blev fremhævet sammen med hendes engagement i bl.a. jagttegnsundervisning, jægerråd, aktivitetsudvalg og som kursuskoordinator i Kreds 7.

– Du er altid den her i foreningen, der går forrest, og pudsigt nok også altid den, der står på øretævernes holdeplads, konstaterede skydeudvalgsformand Torben Roldhave, da nålen blev uddelt. Selv siger Charlotte Bak til Jæger:

– Jeg blev enormt overrasket! Broncenålen er jo normalt ikke én man får, når man er på min alder, så det er en meget stor ære og anerkendelse at få den nu. Jeg er typen, der ikke er bange for at stille mig op på ølkassen, men med sager som foreningssammelægningen kræver det, man har nogen omkring sig. Det var foreninger med en meget forskellig kultur, så det handler meget om hvordan man gør det, og det er ikke noget man gør alene, siger formanden, og betoner vigtigheden af at holde humøret oppe:

– Husk, at det skal være sjovt, ellers mister man motivationen!

Tekst og foto
Johannes Bojesen