OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 01. december 2015

Laser Kino

Laser Kino i Kreds 7

Vi har nu fået et anlæg til kredsen, og når vi har besluttet betingelser for udlån til foreningerne vil det kunne findes under "Aktiviteter"

Vi mangler stadig et af våbene samt muligheden for at skyde med eget våben.

LaserKINO er en skyde simulator for både hjemme og professionel brug. Med Laserkino kan du nyde spændingen ved jagt på en sikker, spændende og behagelig måde.

LaserKINO er den skydesimulator på markedet der er lettest at bruge og den mest præcise. Systemet er hurtigt kalibreret, og Laserkino udfører simuleret skydning med en fremragende grafik kvalitet og høj nøjagtighed.

Du kan skyde med realistisk laser riffel, laser shotgun eller laser pistol. Du kan også vælge at skyde med din egen riffel, pistol eller haglgevær. Herved får du virkelig god træningog en bedre skyde uddannelse som klart forbedrer dine evner som skytte eller jæger.

Vores tekniske kvalitet er meget høj og taler for sig selv:

  • 9 millioner målepunkter pr sekund
  • Automatisk kalibrering af kamera på 1 sekund
  • 3D animeret skydning programmer
  • HDTV kvalitet med 1.920 x 1.080 pixels