OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 28. marts 2022

DJ Ung inviterer

DJ ung invitere

Glæd jer til en hyggelig dag i jagtens tegn!

Vi fra DJ ung vil gerne invitere dig/jer til at komme og være en del af fællesskabet i DJ ung. Formålet med dagen er at vi skal lære hinanden og konceptet at kende. Kort fortalt er DJ ung det nyeste skud i bøssen fra kreds 7 i Danmarks Jægerforbund.

Vores mission er at skabe rammerne, så du kan få mest muligt ud af din nye eller fremtidige tilværelse som jæger. Sammen er vi fremtidens jagt.

Arrangementet løber af stablen lørdag den 23. april, fra klokken 10.00 – 15.00. Adressen er Krogerupvej 21, 3050 Humlebæk.

Alle medlemmer af DJ er velkomne, arrangementet er dog særlig møntet på jægere/fremtidige jægere under 30 år.

Planen for dagen er som følger:

10.00: Velkomst

10.15: Intro til DJ ung

10.45 Forlægning af vildt

12.00 Frokost

13.00 Den gode snak: Hvad er jagt for dig, os og for fremtiden?

14:30 Dagen afrundes

15.00 Arrangementet slutter og vi siger på gensyn

Vi kommer til at være udendørs hele dagen, så husk det praktiske tøj. Har du en kniv vil den også være god at medbringe.

Seneste tilmelding er fredag d. 15. april og kan ske på mail: miexvoldstedlund@gmail.com, eller I kan ringe/sms på 22468811. I er selvfølgelig også meget velkomne til at skrive eller ringe, skulle I have nogle spørgsmål. Vi håber I vil være med til at skabe et trygt og lærerigt fællesskab, hvor vi sammen kan lære af vores fejl, dele erfaringer og blive bedre jægere. Vi glæder os til at se dig

Lasse, Mikkel og Mie

DJ UNG - Kreds 7