OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 25. maj 2022

Ny DJ-repræsentant i DRHG-Vest

Struerboen Christian Brink er jægerforbundets nye repræsentant i Den Regionale Hjortevildtgruppe i Midt- og Vestjylland.

Tekst: Troels Romby Larsen

Jægerrådsformændene indenfor Den Regionale Hjortevildtgruppe (DRHG) Vestjylland pegede på et møde i foråret i enighed på Christian Brink fra Struer som første prioritet til DJ-repræsentant for hjortevildtforvaltning Midt- og Vestjylland. Den 10. maj blev indstillingen godkendt af Danmarks Jægerforbunds hovedbestyrelse.

Christian beskriver sig selv som natur-, jagt- og vildtinteresseret og har ”gået på jagt”, siden han var fire år gammel. Hans familie er rundet af ”klapjagter på gården”, som han beskriver det. I 2021 blev Christian uddannet vildtforvalter fra Skovskolen, Eldrupgaard, Kbh. Universitet. Det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse.

Den 50-årige vestjyde driver i det civile liv en selvstændig rådgivningsvirksomhed indenfor udvikling, salg og marketing af føde- og drikkevarer. Han forventer at flere og flere af de forvaltningsbeslutninger, der tages, er baseret på den nyeste viden, faglighed og ikke mindst et bedre datagrundlag for bestandene.