Meld dig ind i Danmarks Jægerforbund

Bliv en del af vores interessefællesskab og få masser af fordele, indflydelse og muligheder. Læs mere om hvad du får ud af dit medlemskab her.

Her på siden melder du dig ind i din valgte jagtforening samt Danmarks Jægerforbund.

Som medlem af en jagtforening i nærheden af dig har du gode muligheder for at blive en del af et aktivt jagtfællesskab. Mange jagtforeninger arrangerer både fællesjagter, ture på skydebanen, foredrag, hundetræning og andre aktiviteter. Bemærk, at det ikke er muligt at være medlem af en jagtforening uden samtidig at tegne medlemskab i Danmarks Jægerforbund, men du kan godt være medlem af jægerforbundet uden samtidig at være medlem af en jagtforening.

Alle der indmelder sig efter 1. november vil automatisk blive indmeldt pr. 1. januar næste år, på nær kursister. Hvis du har brug for være medlem fra en tidligere dato kan du kontakte Medlemsservice.

Jagtforening

Hvis du gerne vil være medlem af en lokal jagtforening, skal du klikke her.


Direkte medlem

Hvis du vil være direkte medlem af Danmarks Jægerforbund uden at være en del af en lokal forening, klik her.

Indtast det årstal, du er født i.

Nedenfor skal du vælge den forening, som du gerne vil være medlem af. Du kan søge foreningen frem i søgefeltet, men du kan også finde den ved at filtrere på kommune eller kreds.

  Vælg det medlemskab, som du gerne vil have.

  Ordinær

  Det ordinære medlemskab er vores standard medlemskab.

  Ekstraordinær

  Hvis du allerede har et ordinært medlemskab, kan du få et ekstraordinært medlemskab i en anden forening til et reduceret kontingent, men med samme rettigheder og pligter som ordinære medlemmer.

  Husstand

  Hvis du bor i husstand med et ordinært medlem, kan du optages til et reduceret kontingent men uden ret til levering af medlemsbladet.

  Kursist

  Er du kursist, dvs. i gang med at tage jagttegn, kan du blive gratis medlem i 18 måneder. Herefter overføres du automatisk til et ungdomsmedlemsskab eller et ordinært medlemsskab, afhængig af din alder.

  Junior

  Er du under 16 år, kan du optages til et reduceret kontingent, hvoraf 27 kr. betales til den jagtforening, som du er medlem af. Som juniormedlem overføres du automatisk til ungdomsmedlem i det år, hvor du fylder 16 år.

  Ungdom

  Er du mellem 16 og 26 år, kan du optages til et reduceret kontingent. Som ungdomsmedlem overføres du automatisk til ordinært medlemskab i det år, du fylder 26 år.

  Senior

  Født i 1948 eller tidligere.

  Prøvemedlem

  Du kan blive prøvemedlem i 3 måneder gratis. Herefter overføres du automatisk til et ordinært medlemsskab. Med et prøvemedlemskab har du kun begrænsede rettigheder - du har fx ingen stemmeret eller mulighed for at deltage i diverse kvalifikationer, prøver, mesterskaber mv. Disse fordele får du først ved et ordinært medlemskab.

  Så er du snart i mål – du mangler kun at udfylde dine personlige informationer.

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Denne formular kan kun bruges, hvis du bor i Danmark. Er du bosat i udlandet og gerne vil meldes ind, kontakt da Medlemsservice på medl@jaegerne.dk
  Jeg accepterer Danmarks Jægerforbunds medlemsbetingelser ved indmeldelse *