Vildtmeatza

Hvad er en meatza? Det er ganske simpelt et lækkert alternativ til en pizza, hvor brødbunden er byttet ud med en kødbund af hakket kød – her lavet med vildtfars. Hvad angår topping, altså det fyld, man kommer oven på meatzaen, så er det helt op til den enkelte, hvad man ønsker at komme på. Her i opskriften er der et forslag til topping, men prøv jer frem, det gør det ikke mindre spændende.

Antal personer: 4 prs.
Ingredienser: Meatzabund: 300 g vildtfars 200 g oksefars 2 æg Lidt friskhakket persille 1 tsk. dijonsennep 1 fed hvidløg ½ tsk. salt og lidt peber ---------------- Fyld:
1 dåse flåede hakkede tomater Revet ost ---------------- Meatzatopping: Lidt olie 1 løg Champignoner Cherrytomater Bacon eller serranoskinke skåret i fine strimler Lidt salatmix