Salat med sesamstegt fasanbryst, bær og sød chilidressing

Antal personer: 4 prs.
4 stk. brystfilet af to fasaner Olie til stegning Groft salt Sesamfrø Friskkværnet peber Lidt friskpresset citron Forskellig sprød salat i ønsket mængde 1-2 salatløg i skiver 150 g af årstidens bær, eventuelt blåbær
Dressing: 2 spsk. olie Finthakket chili efter smag 2 spsk. balsamico 2 spsk. akaciehonning Lidt fintrevet hvidløg Salt

Fremgangsmåde:

  1. Rør dressingen sammen, og vend salaten i.
  2. Anret salaten midt på tallerkenen med salatløg og bær.
  3. Skær fasankødet i mundrette stykker, vend dem i sesamfrø, og steg dem forsigtigt i olie.
  4. Krydr til sidst med salt, peber og citronsaft.
  5. Anret fasankødet på salaten, pynt med lidt grønt, og servér groft brød til.

Velbekomme

Finn Kallesø Sørensen, Vildtkokken