Fasansuppe

EN KRAFTIG, RYGENDE varm vildtsuppe i den kolde vinter er herlig mad.

Antal personer: 4 prs.
Fasanfond (opskrift findes under fasanfond/grundsuppe) Urterne fra fasanfond/grundsuppe 1/2 porre
1 stængel blegselleri 1 ds. hakkede, flåede tomater Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1.  Det kogte kød fra lårene skæres i tern, de kogte urter skæres ligeledes i små tern. Den friske porre samt blegselleri skæres i meget tynde skiver.
  2. Hele herligheden tilsættes suppen igen sammen med de flåede tomater. Lad det koge, til porreskiverne er næsten møre. Husk at smage suppen til med salt og eventuelt
    hvid peber.

Servering:

Suppen serveres rygende varm. Lige før servering kan suppen pyntes med lidt skåret bredbladet persille. Der serveres friskbagte flutes eller andet brød til.

Velbekomme

Finn Kallesø Sørensen, Vildtkokken