OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 12. april 2017

Natur og jagtsti 2017 i kreds 5

Kreds 4 og 5 afholdt lørdag den 8. april årets Natur og jagtsti.

Tekst: Kim Broholm, Natur og jagtstikoordinator

Kreds 4 og 5 afholdt lørdag den 8. april årets Natur og jagtsti. Denne blev afholdt på Akkerup Mark, 5683 Hårby, ved koordinatoren for kreds 5, samt arealer stillet til rådighed af Akkerup Planteskole, 5683 Hårby.

Natur og Jagstien bestod af 6 poster, 3 teoriposter og 3 skydeposter. Posterne var bemandet med hjælpere fra både kreds 4 og 5. Nogle meget dygtige og engagerede folk styrede deres poster godt og sikkert igennem.

På den råkolde april dag, her kort før påske, gik i alt 21 deltagere igennem stien. Af de 21 var der 7 jagttegns aspiranter. Stien var udformet og anlagt således at de skulle kunne få en anden form for øvelse af stoffet, inden jagtprøven, samtidig med at der skulle være lidt udfordring til de mere øvede deltagere også.

Ud af de 7 jagttegns aspiranter opnåede en deltager sølvmærke og 2 opnåede bronzemærke, og alle 7 klarede sig rigtig flot igennem natur og Jagtstien.

Placering for kreds 5 blev som følger:

  1. Svend Knudsen 86p 19 skud
  2. Kurt Jensen 79p 14 skud
  3. Jens P. Skytte Skaarup 75p 17 skud