OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 28. juli 2021

August-nummeret af Jæger er på gaden

Sommerferien er slut for mange, og en frisk udgave af Jæger er på vej. Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde bladet i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

August måneds udgave af Jæger er i skrivende stund på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her. Foretrækker du at læse artiklen online via hjemmesidens medlemsnet, er den allerede lagt ud.

Igen i denne måned er der masser af spændende stof på programmet. Blandt andet bringer vi en vigtig artikel om andeudsætningen, som hænger i en tynd tråd. Derfor gælder det om at overholde reglerne til punkt og prikke. Du kan f.eks. også se frem til at blive klogere på den i Danmark ulovlige kuglepatron til glatløbede haglvåben, der i stor stil benyttes i udlandet. Men virker den overhovedet? En anden artikel, som her bør fremhæves, er portrættet af den energiske ildsjæl Finn Hvid Berthelsen - nyjægernes stærke stemme i jægerforbundet.

Dette - og meget, meget mere over de 148 sider - kan du se frem til i denne måneds udgave af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan som sagt logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 29 siders læsestof kvit og frit: