OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 18. marts 2020

Fysiske vildtudbytteskemaer er forsinkede

De jægere, som er fritaget for digital post, ser formentlig langt efter vildtudbytteskemaer i øjeblikket. Men de er på vej, forlyder det fra miljøstyrelsen.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Som bekendt skal vi alle indberette vores vildtudbytte senest den 31. marts 2020 - dette, uanset om du har nedlagt vildt eller ej. Undlader man, kan man ikke få udstedt jagttegn for den kommende sæson. Normalt foregår indberetningen digitalt via miljøstyrelsens hjemmeside, Mit jagttegn. Men der er jægere, som er fritaget for digital post, og som har lov til at indberette pr. brevpost.

Men i år har det skema, som disse jægere modtager med posten, ladet vente på sig. Det skyldes dog hverken coronavirus eller at de digitalt fritagede skulle være blevet glemt - men i stedet blot en forsinkelse på trykkeriet. Ifølge miljøstyrelsen skulle de fysiske vildtudbytteskemaer være på vej og havne i postkasserne i løbet af næste uge.

 

Danmarks Jægerforbund kæmper jagtens sag i Danmark. Som medlem nyder du godt af en lang række fordele - bl.a. modtager du hver måned magasinet Jæger direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse det online. Du får også adgang til alle features i vores app.

Bliv medlem, klik her