OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 17. maj 2017

Se med direkte fra Naturmødet

I morgen begynder Naturmødet 2017 i Hirtshals. Danmarks Jægerforbund har en stribe arrangementer, som vi sender live fra på vores Facebook-side.

Tekst: Redaktionen

Teltene er ved blive hejst på gader og stræder i Hirtshals, og torvene begynder så småt at blive befolket med de naturinteresserede. Naturmødet 2017 åbner nemlig i morgen.

Det er andet år Naturmødet afholdes, og igen i år har Danmarks Jægerforund et telt og en god bunke arrangementer, oplæg og debatter.

I år vil vi forsøge at sende live fra en række af de arrangementer, som vi selv afholder. Selve udsendelserne kan du se direkte på vores Facebook-side her.

Inden du fordyber dig i sendeplanen nedenfor, er det dog nok på sin plads, at vi tager et enkelt teknisk forbehold: Vi har udstyret på plads til at kunne livestreame, men desværre tilbyder Naturmødet ikke en form for internet, så livestreamen er afhængig af mobildatasignalet. Vi vil dog optage vores debatter og oplæg både i en fuld version og i en højdepunktsversion. Det vil med tv-mediernes reklameord altså være muligt at se vores arrangementer som "live on demand" efterfølgende på vores youtube-kanal.

Du kan se sendeplanen her:

Torsdag

Kl. 18 - 19: Hvordan styrker vi naturen i Landbrugslandet? 

Debat med miljøordfører Mette Abildgaard, Konservative Folkeparti, seniorforsker Rasmus Ejrnæs, Institut for Bioscience - Biodiversitet, AU, Henrik Wejdling, medlem af Dansk Ornitologisk Forenings bestyrelse, vand- og naturpolitisk chef Anders Panum Jensen, Landbrug & Fødevarer, og jagtfaglig chef Niels Søndergaard, Danmarks Jægerforbund.

Fredag

Kl. 13 - 13.45: Kan nedgangen for harer og agerhøns vendes?

Oplæg v. Thomas Iversen, Danmarks Jægerforbund.

Kl. 14 - 15: Skal vi have en udbredt bestand af vildsvin i Danmark?

Debat med veterinær udviklingschef Sten Mortensen, Fødevarestyrelsen, formand Niels Vestergaard Salling, LandboNord, direktør Michael Leth Jess, Danmarks Naturfredningsforening, og formand Claus Lind Christensen, Danmarks Jægerforbund.

Læs mere om arrangementet her.

Kl. 15.30 - 16.15: Dåvildtet breder sig, Hvad nu?

Oplæg v. biolog Poul Hald-Mortensen og sektionsleder Mads Flinterup, Danmarks Jægerforbund.

Kl. 17 - 17.45: Skal katte være i naturen?

Debat med Formand Mogens Wilbert, Kattens Værn, Knud Flensted, Dansk Ornitologisk Forening, og formand Claus Lind Christensen, Danmarks Jægerforbund.

Læs mere om arrangementet her.

Lørdag

Kl. 10.30 - 11.15: Kan en interesseorganisation fra Jylland bevare sin politiske indflydelse?

Debat med direktør Lars Rasmussen, Danmarks Sportsfiskerforbund, fagdirektør Jørgen Evald Jensen, Bæredygtigt Landbrug, og direktør Michael Stevns, Danmarks Jægerforbund.

Læs mere om arrangementet her.

Kl. 12.30 - 13.15: Har det puls, så skyd - jagttidernes historie i Danmark

Oplæg v. strandjagtkonsulent Niels Henrik Simonsen, Danmarks Jægerforbund.

Læs mere om arrangementet her.