OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Tekst: Webkoordinator Henrik Kragh
Offentliggjort den: 21. februar 2018

Haglskydeprøver

Halløj derude!

Ja dig der - den kommende jæger! Har du bestået jagtprøven, men endnu ikke fået overstået den obligatoriske haglskydeprøve, ja så er der nu åbnet for tilmelding.

Det er Miljø & Fødevareministeriet som offentliggør tider og steder til prøverne, og du kan lige nu melde dig til i hele landet. På denne side finder du både oversigt med prøvedatoer og steder, samt et link til tilmelding til prøven.

Når du kommer til siden "mitjagttegn.dk" , skal du klikke på det grønne felt "mitjagttegn", herefter vil du blive bedt om at logge på med nemid. En liste over prøvesteder med ledige tider vil fremkomme. Du skal betale prøvegebyr når du melder dig til.

Tøv ikke med at melde dig til, efterhånden som prøvestederne fyldes op, fjernes de fra tilmeldingssiden.

Se her i filmen, hvordan en haglskydeprøve foregår.

HUSK NU!

TRÆNING TRÆNING TRÆNING - og træn så lidt mere, du vil ikke fortryde det. Du finder link til baner og undervisere her på siden.