Pfizer er et medicinalfirma, der fokuserer på mange forskellige sygdomsområder, for eksempel sjældne sygdomme, kræft og vacciner. Vi arbejder både med rådgivning om vores medicin til sundhedsfagligt personale, men også med sygdomsoplysning til borgerne.

Vi laver blandt andet sygdomsoplysning om forebyggelse af flåtoverførte sygdomme, og her er jægere en naturlig gruppe at fokusere på. Som jæger kan du have øget risiko for flåtbid og flåtoverførte sygdomme, da du opholder dig meget i naturen og ofte i områder med mange flåter.

Flåter er ikke farlige i sig selv, men de kan blive det, fordi de kan overføre sygdomsfremkaldende virus og bakterier i forbindelse med at de bidder. I Danmark og landene omkring os vokser antallet af flåter og vi ser både flere tilfælde af borrelia-infektion og af TBE (Tick-Borne Encephalitis/flåtoverført hjernebetændelse).

Der findes desværre mange myter og forkerte oplysninger om flåter og flåtoverførte sygdomme. Vi tilbyder derfor at opdatere dig eller din jagtforening med den nyeste viden om flåter og flåtoverførte sygdomme.

I har mulighed for at bestille vores informationsmateriale, og vi kan også tilbyde gratis foredrag/undervisning, enten ved vores veluddannede konsulenter eller en sundhedsfaglig specialist på området. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Pia Mose Nielsen
Produktchef, Pfizer
Telefon: 2920 3582
Mail: pia.m.nielsen@pfizer.com

Du kan også læse mere om forebyggelse af flåtoverførte sygdomme på www.flåtbid.dk.

Tilbud til jagtforeninger og jægerråd

Ønsker en jagtforening eller et jægerråd at blive klædt bedre på til at rådgive jægere om flåtoverførte sygdomme, tilbyder vi faglig opdatering enten i form af et møde, undervisning eller ved anvendelse af vores informationsmateriale.

Ønsker I at vide mere, er I velkomne til at kontakte:

Pia Mose Nielsen
Produktchef
Mail: pia.m.nielsen@pfizer.com
Tlf: 2920 3582

Se mere her: Flåtoverførte sygdomme