Som jæger færdes du ofte i områder, hvor flåter trives, hvilket øger risikoen for TBE (Tick-borne encephalitis). Derfor er det vigtigt at overveje et vaccinationsforløb. Hos Apovac får du 99 kr. i medlemsrabat på din TBE-vaccination, tilgængelig på mere end 75 apoteker over hele landet. Du skal blot oplyse dit 7-cifrede DJ-medlemsnummer.

Vaccination på apoteket sker på delegation fra læger i Medicals ApS.

Når du vælger at blive vaccineret mod TBE på et apotek, støtter du dit lokale apotek, samtidig med at du beskytter dig selv mod TBE-smitte. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen "Danmark" og tilhører gruppe 1, gruppe 2 eller gruppe 3, kan du få op til 75 pct. tilskud til vaccinationsomkostningerne. Unge i alderen 16 til 25 år får 75 pct. tilskud.

Husk at oplyse at du er medlem af Sygeforsikringen "Danmark" på apoteket.

Hvem er vi?

Apovac gør det nemt og tilgængeligt for alle at blive vaccineret. I samarbejde med Medicals ApS tilbydes vaccination på specialiserede apoteker i hele landet.

Vores vaccinatører har tilsammen givet over 2.340.000 vaccinationer og det er også muligt at blive vaccineret mod HPV, Helvedesild og Stivkrampe på udvalgte apoteker. I efterårssæsonen kan du også blive vaccineret mod influenza og covid-19 på apoteker tilknyttet Apovac.

Vores vaccinatører har alle en sundhedsfaglig baggrund og bliver uddannet i samarbejde med Medicals ApS, så hver vaccination udføres sikkert og korrekt.

Find dit nærmeste apotek her og læs mere om TBE på www.apovac.dk.

Firmaaftale om vaccination

Firmaaftaler hos Apovac: Alle private og offentlige virksomheder har mulighed for at indgå en aftale om vaccination af medarbejdere. I bestemmer selv, om I ønsker vaccination på apoteket eller på jeres virksomhedsadresse.

Læs mere om firmaaftaler på www.apovac.dk/firmaaftaler/.