Memira Eyecenter er Skandinaviens førende inden for synskirurgi og behandler alle former for synsfejl. Vi har udført hundredtusindvis af operationer siden 2007 og har hjulpet mennesker i alle aldre til et liv uden briller og linser. Danmarks Jægerforbund har indgået en aftale med Memira Eyecenter for at tilbyde medlemmer muligheden for at nyde friheden og gå på jagt uden briller og linser.

Som kunde hos Memira kan du vælge mellem flere klinikker i hele Danmark. Alle vores klinikker udfører synskorrigerende behandlinger inden for både øjenlaserkirurgi og linseudskiftning. Hvilken metode, der passer bedst til dig og dine synsfejl, afgøres altid af en specialuddannet optiker i samråd med en øjenlæge med speciale i refraktiv kirurgi.

En synskorrigerende operation er et trygt alternativ til briller og linser. Det hele starter med en gratis forundersøgelse (værdi 990 kr.) på en af vores 12 klinikker.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund tilbyder vi 3000 kr. i rabat på en øjenoperation (1500 pr. øje) (*).

Øjenlaser

Er du træt af bøvlet med linser og øjne, der bliver trætte og irriterede? Eller måske bruger du unødig tid på at lede efter dine briller dagligt. Så er en øjenlaser operation måske noget for dig! En øjenlaser operation er til dig mellem 18 og 45 år, som endnu ikke har udviklet alderssyn, men som ønsker at blive fri for briller og linser. Læs mere her.

Linseudskiftning

Er du begyndt at bruge læsebriller eller måske briller med glidende overgang? Så har du udviklet alderssyn. Alderssyn, eller presbyopi, kommer som regel efter, at man har rundet 45-årsalderen. Det er en naturlig del af aldringsprocessen, og den sker uanset om du har haft synsfejl tidligere eller ej. Alderssynet gør, at du ser dårligere på kort afstand. At læse og fokusere på detaljer bliver sværere, eftersom synet bliver mere sløret. Dette skyldes, at øjets naturlige linse stivner og gradvist taber sin evne til at stille skarpt på ting, som du ser på kort afstand. Hvis du helt ønsker at slippe for briller eller linser, kan alderssyn og andre synsfejl korrigeres med en linseudskiftning. Her fjerner vi den gamle stive linse og erstatter den med en ny syntetisk linse.. Efter en linseudskiftning undgår man desuden risikoen for at udvikle grå stær i fremtiden. Læs mere her.

Hvorfor vente, når du allerede nu kan leve livet uden briller og linser? Book din tid her eller ring til os på 88 80 28 00. Du kan også blive klogere på synskirurgi ved at læse om vores kunders oplevelser og resultater.


(*) For at være berettiget til rabat skal du have oplyst, at du er medlem af Danmarks Jægerforbund forud for operationen. Rabatten kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter og gælder ikke ved grå stær operation.