Offentliggjort den: 12. maj 2023

Nyjægerdag i Hjallerup Jagtcenter 25. juni

Kalder alle nyjægere – kom til Hjallerup og oplev et fantastisk inspirerende program fyldt med jagtfaglighed, som kan guide dig videre i jægertilværelsen

Tekst: Jes Mikkelsen, Danmarks Jægerforbund

Søndag den 25. juni fra kl. 10-15 inviteres alle nyjægere og andre interesserede til en storslået Nyjægerdag i Hjallerup. En dag hvor du, som ny i jagtens verden, har rig mulighed for at blive inspireret til at komme videre med din nye passion – jagt.

Ved Nyjægerdagen kan du blandt andet træne til haglskydeprøven med dit eget gevær med hjælp fra dygtige instruktør. Du får 18 gratis haglpatroner og lerduer. Du kan prøve jagtbue og høre nærmere om denne spændende og intense jagtform. 

I løbet af dagen kan du møde repræsentanter fra Danmarks Jægerforbund og de lokale jagtforeninger, der hjælper dig med at etablere et netværk inden for Jagten, der passer dig. 

Du møder reguleringsjægere, der fortæller om hvordan de aktivt hjælper kommunerne, du møder formidlere fra Bliv NaturligVis samt to større jagtforretninger, som har favorable tilbud på dagen.

I løbet af dagen vil du blandt andet kunne opleve jagthornblæsere fra Aaby Sogns Jagtforening, der vil også være mulighed for at du selv kan udfordre dine musikalske evner. Oplev Schweisshunden og dens fører og se dem finde dåvildt. Forlægning og opbrækning af dåvildt og se hvordan man gør vildtet klart til et fantastisk grillmåltid - kokken laver smagsprøver. Du møder en strand- og havjæger der viser pramme, lokkeænder og meget mere. Får gode råd om forskellige hunderacer, og hvad der passer til din familie og din jagtform. 

Klik på linket her og følg med i opdateringen af programmet.

Vi ses til en lærerig, sjov og inspirerende dag med fokus på at øge dine jagtmæssige færdigheder og netværk.

Indgangsbilletten er gratis, og der er ingen tilmelding.

Der er mulighed for at købe lette måltider, forfriskninger kaffe, øl og vand i jagtforeningens cafeteria.

Har du spørgsmål til Nyjægerdag i Hjallerup Jagtcenter, kan du kontakte nyjægerkoordinator i kreds 1