OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 28. februar 2023

Forårets første Jæger er udkommet

Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde marts-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Marts måneds udgave af Jæger er i skrivende stund på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her. Foretrækker du at læse artiklen online via hjemmesidens medlemsnet, er den allerede lagt ud og kan læses her.

Du kan se frem til endnu et spændende blad med masser af gode historier over de 116 sider, vi har til dig i denne måned. Glæd dig f.eks. til jagthundekonsulent Ove Dam Hedegaards artikel om en anderledes tilgang til hundetræningen. For uddannelsen af jagthunden skal være sjovt og spændende. Det kræver dog af og til, at man er omstillingsparat og villig til at være åben overfor nye metoder. Læs Oves artikel "Klodsmajor" på side 106 og se en forsmag på indholdet i den lille film her:

Tredje nummer af fremtidens medlemsmagasin

Den nye genre af forsidefotos afslører en spændende forandring, som bladet har gennemgået. Vi har i 2023 nemlig ”rystet posen” for også i fremtiden at udgive Danmarks bedste medlemsmagasin. Redaktionen m.fl. har brugt meget tid, har haft mange diskussioner og har truffet svære valg om form, indhold og længde. Resultatet er, at stort set alt i bladet er fornyet i sit udtryk.

Forsiden, der indtil decembernummeret 2022 har været båret af smukke fotos af dyr og fugle, afspejler nu ønsker om at få jægerne bogstaveligt talt mere ind i billedet. Meget indhold er stadig velkendt, men der er også nyt for læserne at dykke ned i. F.eks. vil hvert nummer indeholde et tema, hvor et emne kan belyses dybdegående og med flere perspektiver.

I marts stiller temaet skarpt på skydebanerne.

Du kan også høre vores podcast "Husk at træne med din riffel," som zoomer ind på hvorfor det er så vigtigt med jævnlig træning på skydebanen. En simpel indskydning på 3-4 skud op til bukkejagten er slet ikke nok.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan logge ind på medlemsnettet og få adgang til denne udgave af Jæger i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 32 siders læsestof kvit og frit: