Månedens foto i januar

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

Danmarks Jægerforbunds fotokonkurrence fortsætter i 2022. Hver måned i 2022 vinder en dygtig fotograf en trøje, sponsoreret af Pinewood til en værdi af kr. 949,- og går videre til konkurrence om årets foto, hvor der kæmpes om et gavekort på kr. 10.000 til jagt- og outdoor udstyr. Lækker strikket trøje med høj krave og halv lynlås. Vind og vandtæt, dog ikke sømmene. 50 % uld – 50 % acryl. Fås også i mørkegrøn og brun.

Når der nu ikke er så mange fisk ved kysten, er det godt, at man kan ty til de ferske vande. Denne spættede sæl virker i hvert fald til at være tilpas med situationen. Den slår mave på en pæl i Årslev Engsø efter at have mæsket sig i brasener, aborrer og skaller. Marco Lund Møller er manden bag fotoet, som får titlen som månedens foto i januar.

Mange tak for de fine bidrag til konkurrencen. Bliv endelig ved med at sende dine bedste billeder ind – og deltag i konkurrencen om de fine præmier. Dit bidrag skal sendes til mailadressen: foto@jaegerne.dk.