OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 18. februar 2022

E-bog med optagelser af vildtet på Jagtprøven.dk

Bogen Jagttegn i Ipaper-format er blevet beriget med optagelser af andefuglene.

Tekst: Jes Mikkelsen

Med udviklingen af Jagtprøven.dk har jagttegnsundervisningen fået en lang række gode værktøjer, som kan støtte aspiranterne i deres uddannelse til jægere, og nu er mulighederne endnu engang blevet udvidet.

Fotograferne Carsten Holm Clausen og Claus Lind Christensen har igennem en hel sæson målrettet ’jagtet’ andefugle med kamera, for at kunne bidrage med mere materiale til jagttegnsundervisningen. De to fotografer har derudover haft som målsætning at skaffe flere levende billeder, som i høj grad kan være med til at give de nye jægere et mere nuanceret billede af den enkelte vildtart.  

Optagelserne af vildtet er sat direkte ind i den elektroniske version af bogen Jagttegn. Du finder filmene ved at klikke på play-ikonet ud for hver art.

Klik HER for at se nogle sider fra bogen. 

Jagtprøven.dk 

Hele bogen Jagttegn findes som E-bog på Jagtprøven.dk, og er gratis at benytte for både jagttegnsaspiranter og jagttegnskursuslærere.

Læs mere om Jagtprøven.dk HER