OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 25. september 2020

Oktobers udgave af Jæger
er på vej

Så blev det tid til endnu en udgave af magasinet Jæger. Som medlem af DJ kan du i disse dage finde bladet i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

I disse dage er Jæger på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udblive, skal du følge proceduren her.

I dette nummer kan du bl.a. møde vildtforvalter Lars Kjelgaard, som gennem de sidste 10 år har afskudt hundyr og lam efter en simpel opskrift, som ser ud til at virke – en opskrift, de fleste vil kunne følge. Læs også reportagen og nyd de stemningsfulde billeder fra en eftermiddagsjagt i det midtjyske, og bliv klogere på hjortenes barske brunstkamp. For når hjortevildt slås, kan det nogle gange koste svære kvæstelser, ja, endda dødelige sår.

Vi bringer også en stor test af natsigtekikkerter.

Læs alt dette og meget mere i oktoberudgaven af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan allerede nu logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 34 siders læsestof kvit og frit: