OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 03. november 2020

Jæger er "på gaden"

Så blev det tid til endnu en udgave af magasinet Jæger. Som medlem af DJ kan du i disse dage finde bladet i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

I løbet af de seneste dage har novembernummeret af Jæger været på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udblive, skal du følge proceduren her.

I det nye nummer kan du bl.a. glæde dig til en historie om nyjægerlykke, hvor den kendte lystfisker Gordon P. Henriksen nu også er begyndt at betræde Dianas stier. Tag med ham på en fantastisk morgen på Mols, hvor han nedlægger sit første rådyr. Vi bringer også nyt om din hund og din forsikring - hvordan står du, hvis uheldet er ude og hunden kommer til skade under jagten - samt bringer den årlige trækvildtoversigt. Og meget mere! Jæger har f.eks. testet en række godkendte sikkerhedsbriller og undersøgt om de lever op til krav og forventninger i forhold til sikkerheden.

Se den korte teaserfilm her:

Læs alt dette og mange flere jagthistorier, anmeldelser, tests mv. i novemberudgaven af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan allerede nu logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 29 siders læsestof kvit og frit: