OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 31. august 2020

Efterårets første udgave af Jæger er på gaden

Så blev det tid til endnu en udgave af magasinet Jæger. Som medlem af DJ kan du finde bladet i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

I disse dage er Jæger på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udblive, skal du følge proceduren her.

I dette nummer kan du bl.a. læse et interview med jægerforbundets nye direktør, Karen Friis, samt læse reportagen om Danmarks uheldigste gåsejæger. Læs også en anmeldelse af den nye blæksprutte af en S20 Sako-riffel, få en guide til korrekt brækning af brunsthjorten og en vejledning i køb af en ny, lille hvalp. Og så er det ikke mindst blevet tid til årets store hjortevildtoversigt.

Læs alt dette og meget mere i septemberudgaven af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan allerede nu logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!


Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 39 siders læsestof kvit og frit: