OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 30. juli 2020

Augustnummeret
af Jæger er ude

Så blev det efterhånden sensommer, og vi er klar med nye historier i seneste nummer af Jæger. Læs den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

I disse dage er Jæger på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udblive, skal du følge proceduren her.

I augustnummeret kan du bl.a. læse et portræt af forbundets første formand, Kristian Raunkjær, hvis betydning for jagten i Danmark kan ikke overvurderes. Portrættet bringes i anledning af Raunkjærs 75 års fødselsdag i denne måned.

Du kan også læse en anmeldelse af de to dominerende mærker på markedet for haglgeværer, nemlig Browning og Beretta. Og har du hund, bør du ikke mindst læse jagthundekonsulent Ove Dam Hedegaards artikel med den sigende overskrift: "Unødvendige vaccinationer."

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan allerede nu logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 26 siders læsestof kvit og frit: