OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 03. april 2019

Udnyt hundens unikke lugtesans – Tag på seminar med Kim Wiboe

Under titlen ”Udnyt hundens unikke lugtesans” deler jæger og narkohundefører, Kim Wiboe, ud af sin store viden og erfaring i hundens evne til at udnytte sin unikke lugtesans.

Kim Wiboe har hele livet arbejdet med hunde både professionelt som narkohundefører og som aktiv jæger med jagthund. Han har været aktiv på markprøver for retrievere og har som tjenestehundefører uddannet både tjenestehunde og narkohunde.

På seminaret vil Kim gennem foredrag og praktiske øvelser præcisere, hvor vigtigt det er, at vi som hundeførere har både kendskab til og forståelse for hundens evne til at finde fært, fastholde fært og ikke mindst dens unikke evne til færtgenkendelse.

Som deltager vil gennem større kendskab og forståelse opnå et endnu bedre samarbejde med din hund på jagt, ligesom du vil få redskaber, der med træning øger hundens evne til at ”tage fod” og ikke mindst at fastholde det. Med redskaber og rigtig træning kan du gøre hundens søg hurtigere og mere effektivt end tidligere.

Seminaret bliver i alt afholdt tre gange på følgende datoer:

Prisen for seminaret er kr. 375,- for medlemmer af Danmarks Jægerforbund og kr. 1.275,- for ikke-medlemmer.
Prisen inkluderer frokost samt kaffe og kage, og der vil derudover være mulighed for at købe øl og vand.