OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Nyt tryk af bogen Jagttegn

Samme indhold, samme høje jagtfaglige niveau og samme høje vision for jagtens sag

Tekst: Jes Mikkelsen, Danmarks Jægerforbund

Et nyt tryk af bogen Jagttegn er netop kommet på gaden. Indholdet er der ikke ændret på, men vildtkendingskapitlet har gennemgået en knivskarp grafisk opdatering, der følger den nye vejledning til skriftlig jagtprøve og jagttegnsundervisning.  

Læs desuden om ændringer i den nye vejledning her

Grundlæggende vildtbiologisk kendskab 

I vejledningens bilag 1 fremgår de arter som jagttegnsaspiranterne skal kende til jagtprøven, og hvilket vildtbiologisk kendskab aspiranterne skal have til dem. Den opdaterede vejledning er nu meget bedre gearet til god jagttegnsundervisning, hvilket vil gavne aspiranternes jægeruddannelse. Det er vigtigt at pointere, at der fortsat er tale om ’kendskab til grundlæggende vildtbiologisk viden’, men nu set i en jagtrelevant kontekst. I undervisningsmaterialet Jagttegn visualiseres de tre niveauer i vildtkendingen tydeligt med farvekoder og undervisningsvenlige faktabokse.

 

Gratis eksemplar til jagttegnskursuslærerne

Alle jagttegnskursuslærere der registrer sig hos SEGES, og som bruger Jagttegn som det primære undervisningsmateriale, kan modtage et eksemplar af det nye tryk af bogen Jagttegn uden beregning.

Klik på formularen herunder: 

Formular til jagttegnskursuslærere - ny netbutik hos SEGES