OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 31. juli 2019

Augustudgaven af Jæger er udkommet

Så blev det næsten august, og den kommende måneds udgave af Magasinet Jæger er på vej. Er du endnu ikke medlem af Danmarks Jægerforbund, kan du læse en forkortet udgave af magasinet via linket i artiklen herunder.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Der er igen masser af gode historier at glæde sig til i august-udgaven af Jæger - denne gang strækker magasinet sig over hele 156 sider!

Glæd dig bl.a. til et portræt af Jørgen Skouboe - manden bag Nak & Æd, danmarkshistoriens mest populære tv-program om jagt. Du kan også læse en beretning fra årets repræsentantskabsmøde i Vingsted Centret og en reportage fra en fornøjelig jagt på grågæs over auguststubben, om reguleringsjagt på ræv i sensommeren, våbenanmeldelser - og meget mere.

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan allerede nu logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 38 siders læsestof kvit og frit:

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!