OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 05. januar 2017

Nytårsjagt i Tranekær Markvildtlav

Den 30. december 2016 afholdte Tranekær markvildtlav ved Ølgod en fælles rævejagt.

Tekst: Lene Midtgaard

Alle lodsejerne havde givet tilladelse til at de i alt 13 deltagere måtte benytte deres jord og flere af lodsejerne gik med som klappere på dagen.

Dagens resultat blev to leverede ræve ud af de i alt seks som blev set på dagen, derudover kunne deltagerne konstatere at de lokale harer og råvildtet trives og ser sunde ud.

På dagen blev der lagt vægt på det sociale samvær og en god frokost, i form af varm hjemmelavet suppe, som gav varmen på en kold og blæsende dag.

Markvildtlavet håber at gentage succesen igen i 2017, og ser gerne at endnu flere af lavets medlemmer deltager, således at sammenholdet styrkes.

Fra Danmarks Jægerforbund, skal der lyde en tak til Jens Hedeager, som har indsendt den gode historie til os. Vi modtager gerne små historier eller billeder.