OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Vildtaften hos Landbo Nord

Tirsdag aften den 22. november 2016 blev der ved Landbo Nord i Brønderslev afholdt arrangement omkring markvildt og vild mad.

Skrevet af: Anders Rishøj Jensen, 05. december 2016

Over 100 personer med interesse for natur, vildt og vildtpleje deltog i arrangementet, der blev planlagt i et samarbejde mellem Landbo Nord og Danmarks Jægerforbund.

Markvildtrådgiver Anders Rishøj Jensen, fra Danmark Jægerforbund fortalte om dannelse af lokale markvildtlav, og om hvad man med fordel kan gøre for at forbedre levevilkårene for harer og agerhøns. Efterfølgende fortalte Kurt Thomsen, fra Ingstrup Sø markvildtlav, om hvad man har opnået i markvildtlavet.

Planteavlskonsulent Eske Høj Lauersen, fra Landbo Nord fortalte omkring tilbud om etablering af vildt og blomsterstriber med hjælp fra Landbo Nord, hvorefter kokken Peter Jensen, fra Scandic i Frederikshavn serverede mad i form af vildtkød til alle deltagere og fortalte om tilberedning af vildt.

Foto af: Anders Rishøj Jensen