Offentliggjort den: 23. februar 2024

Deltag i temakonkurrencen i februar

Kunne du tænke dig at vinde et XM1 Bullpup Combo luftgevær til en samlet værdi af kr. 5.027 kr.? Så deltag i konkurrencen her.

I hver udgave af Jæger 2024 har du mulighed for at vinde en fantastisk præmie fra én af vores mange samarbejdspartner. Svarerne kan du finde i Temasiderne, her på vores hjemmeside eller i appen Jæger.

Det eneste du skal gøre er, at besvare månedens spørgsmål og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og dit medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden tidsfristens udløb. Månedens spørgsmål og tidsfristen kan du se i det aktuelle Jæger. Konkurrencen kører sideløbende i magasinet Jæger, på Danmarks Jægerforbunds Facebook  og på vores Instagram. Du får ét lod for hver platform du deltager på og kan derfor max få 3 lodder i puljen.

Vinderen udtrækkes ved lodtrækning og får direkte besked, samt offentliggøres på vores Facebook, Instagram og her på hjemmesiden. Du skal være medlem af jægerforbundet for at deltage i konkurrencen og vil derfor skulle oplyse dit medlemsnummer for at modtage præmien. Ansatte hos Danmarks Jægerforbund kan ikke deltage i konkurrencen.

I denne måneds konkurrence kan du vinde følgende:

Et XM1 Bullpup Combo luftgevær


XM1 Bullpup Combo er et avanceret luftgevær, der kombinerer kraft og præcision med et innovativt Bullpup-design. Den er tilgængelig i både 4,5 mm og leveres med et imponerende 3-9x40AO kikkertsigte for ekstrem præcision på længere afstande. Derudover får du to magasiner med 11 skud i hver, hvilket gør denne luftgevær ideel for både erfarne skytter og begyndere, der ønsker en overlegen skydeoplevelse.

XM1 Bullpup Combo er det perfekte valg for dem, der søger et pålideligt luftgevær. Inkl. 4 pakker Gamo Red Fire hagl á 125 stk. Gevinsten har en samlet værdi på kr. 5.027,- og er sponsoreret af: Hunters' Point.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at besvare nedenstående spørgsmål og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden mandag den 15. marts 2024.

Vinderen udtrækkes i uge 12 og får direkte besked. Derudover offentliggøres vinderen på vores Facebook, Instagram og hjemmeside under ”konkurrencer”.