OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 10. marts 2023

Deltag i temakonkurrencen i marts

Kunne du tænke dig at vinde en virtuel jagt- og skydesimulator inklusiv headset til en værdi af 10.360 kr.? Så deltag i konkurrencen her.

I hver udgave af Jæger 2023 har du mulighed for at vinde en fantastisk præmie fra én af vores mange samarbejdspartner. Svarerne kan du finde i Temasiderne, her på vores hjemmeside eller i appen Jæger.

Det eneste du skal gøre er, at besvare månedens spørgsmål og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og dit medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden tidsfristens udløb. Månedens spørgsmål og tidsfristen kan du se i det aktuelle Jæger. Konkurrencen kører sideløbende i magasinet Jæger, på Danmarks Jægerforbunds Facebook  og på vores Instagram. Du får ét lod for hver platform du deltager på og kan derfor max få 3 lodder i puljen.

Vinderen udtrækkes ved lodtrækning i slutningen af hver måned og får direkte besked, samt offentliggøres på vores Facebook, Instagram og her på hjemmesiden. Du skal være medlem af jægerforbundet for at deltage i konkurrencen og vil derfor skulle oplyse dit medlemsnummer for at modtage præmien. Ansatte hos Danmarks Jægerforbund kan ikke deltage i konkurrencen.

I denne måneds konkurrence kan du vinde følgende:

Virtuel jagt- og skydesimulator inklusive headset

  • GAIM Hunting systemet er en virtuel jagt- og skydesimulator som alle jægere kan have hjemme
  • GAIM Hunting gør det muligt at træne hvor som helst, intensivt og gentagende, hvilket skaber muskelhukommelse
  • GAIM Hunting kommer med: Gaim VR Rifle, håndlavet i Italien og samlet med vores aftrækker i Sverige
  • Jagt-scenarier: vildsvin, kronvildt, bjørn, elg, fasan og ænder. SimPro® skydesimulator med lerduer inkl. alt software
  • Meta Quest 2, 128 GB, VR headset
  • Værdi: 10.360,-
  • Sponsoreret af GAIM

Det eneste du skal gøre er at besvare spørgsmålet nedenfor og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer samt medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden 31. marts kl. 09.00: