Offentliggjort den: 16. februar 2023

Deltag i temakonkurrencen i februar

Kunne du tænke dig at vinde en lækker Infiray Affo AP13 Termisk Spotter til en værdi af 5.999 kr.? Så deltag i konkurrencen her.

I hver udgave af Jæger 2023 har du mulighed for at vinde en fantastisk præmie fra én af vores mange samarbejdspartner. Svarerne kan du finde i Temasiderne, her på vores hjemmeside eller i appen Jæger.

Det eneste du skal gøre er, at besvare månedens spørgsmål og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og dit medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden tidsfristens udløb. Månedens spørgsmål og tidsfristen kan du se i det aktuelle Jæger. Konkurrencen kører sideløbende i magasinet Jæger, på Danmarks Jægerforbunds Facebook  og på vores Instagram. Du får ét lod for hver platform du deltager på og kan derfor max få 3 lodder i puljen.

Vinderen udtrækkes ved lodtrækning i slutningen af hver måned og får direkte besked, samt offentliggøres på vores Facebook, Instagram og her på hjemmesiden. Du skal være medlem af jægerforbundet for at deltage i konkurrencen og vil derfor skulle oplyse dit medlemsnummer for at modtage præmien. Ansatte hos Danmarks Jægerforbund kan ikke deltage i konkurrencen.

I denne måneds konkurrence kan du vinde følgende:

Infiray Affo AP13 Termisk Spotter

  • 13 mm Linse, Wifi og 32GB Hukommelse hvorpå du kan lagre både billeder og video
  • Er Infirays entry-level termiske spotter. Sensoren en opløsning på 256x192 pixels med en pixel pitch på 12um
  • Til overførsel af billeder og video benyttes den indbyggede WiFi-funktion, eller også tilsluttes den PC eller Mac, ved hjælp af det medfølgende USB-C kabel, der også benyttes til opladning af spotteren
  • Værdi kr. 5.999,-
  • Sponsoreret af Østjysk Våbenhandel A/S

Det eneste du skal gøre er at besvare spørgsmålet nedenfor og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer samt medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden 28. februar kl. 09.00: