OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 16. februar 2023

Deltag i temakonkurrencen i februar

Kunne du tænke dig at vinde en lækker Infiray Affo AP13 Termisk Spotter til en værdi af 5.999 kr.? Så deltag i konkurrencen her.

I hver udgave af Jæger 2023 har du mulighed for at vinde en fantastisk præmie fra én af vores mange samarbejdspartner. Svarerne kan du finde i Temasiderne, her på vores hjemmeside eller i appen Jæger.

Det eneste du skal gøre er, at besvare månedens spørgsmål og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og dit medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden tidsfristens udløb. Månedens spørgsmål og tidsfristen kan du se i det aktuelle Jæger. Konkurrencen kører sideløbende i magasinet Jæger, på Danmarks Jægerforbunds Facebook  og på vores Instagram. Du får ét lod for hver platform du deltager på og kan derfor max få 3 lodder i puljen.

Vinderen udtrækkes ved lodtrækning i slutningen af hver måned og får direkte besked, samt offentliggøres på vores Facebook, Instagram og her på hjemmesiden. Du skal være medlem af jægerforbundet for at deltage i konkurrencen og vil derfor skulle oplyse dit medlemsnummer for at modtage præmien. Ansatte hos Danmarks Jægerforbund kan ikke deltage i konkurrencen.

I denne måneds konkurrence kan du vinde følgende:

Infiray Affo AP13 Termisk Spotter

  • 13 mm Linse, Wifi og 32GB Hukommelse hvorpå du kan lagre både billeder og video
  • Er Infirays entry-level termiske spotter. Sensoren en opløsning på 256x192 pixels med en pixel pitch på 12um
  • Til overførsel af billeder og video benyttes den indbyggede WiFi-funktion, eller også tilsluttes den PC eller Mac, ved hjælp af det medfølgende USB-C kabel, der også benyttes til opladning af spotteren
  • Værdi kr. 5.999,-
  • Sponsoreret af Østjysk Våbenhandel A/S

Det eneste du skal gøre er at besvare spørgsmålet nedenfor og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer samt medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden 28. februar kl. 09.00: