Offentliggjort den: 08. december 2023

Deltag i temakonkurrencen i december

Kunne du tænke dig at vinde et jagthundeinstruktør kursus til en samlet værdi af kr. 5.500 kr.? Så deltag i konkurrencen her.

I hver udgave af Jæger 2023 har du mulighed for at vinde en fantastisk præmie fra én af vores mange samarbejdspartner. Svarerne kan du finde i Temasiderne, her på vores hjemmeside eller i appen Jæger.

Det eneste du skal gøre er, at besvare månedens spørgsmål og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og dit medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden tidsfristens udløb. Månedens spørgsmål og tidsfristen kan du se i det aktuelle Jæger. Konkurrencen kører sideløbende i magasinet Jæger, på Danmarks Jægerforbunds Facebook  og på vores Instagram. Du får ét lod for hver platform du deltager på og kan derfor max få 3 lodder i puljen.

Vinderen udtrækkes ved lodtrækning i slutningen af hver måned og får direkte besked, samt offentliggøres på vores Facebook, Instagram og her på hjemmesiden. Du skal være medlem af jægerforbundet for at deltage i konkurrencen og vil derfor skulle oplyse dit medlemsnummer for at modtage præmien. Ansatte hos Danmarks Jægerforbund kan ikke deltage i konkurrencen.

I denne måneds konkurrence kan du vinde følgende:

Et jagthundeinstruktør kursus

Bestående af:

  • Jagthundeinstruktør del 1, teoretisk del: Teoretisk kendskab til, hvordan hunden lærer, hundehjernens opbygning og hvilke læringsformer, der indgår i jagthundens uddannelse.
  • Jagthundeinstruktør del 2, faglig del: Her bliver du klædt på til at undervise og vejlede i jagtforeningerne. Ved uddannelsens afslutning kan du planlægge og gennemføre kurser for hundeførere med henblik på at gøre dem i stand til at uddanne en effektiv jagthund.
  • Formidlingskursus: Hvordan formidling, instruktion og praktisk indlæring skal planlægges og gennemføres. På kurserne arbejdes der med undervisning i praksis, så alle kursister prøver at undervise, modtage og give feedback

Samlet værdi kr. 5.500,-
Gavekortet er sponseret af Tryg.

Det eneste, du skal gøre, er at besvare spørgsmålet og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden 17. december 2023.

Vinderen udtrækkes mandag den 18. december kl. 9 og får direkte besked.