Offentliggjort den: 02. august 2023

Augustudgaven af Jæger er på gaden

Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde august-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Augustudgave af Jæger er i skrivende stund på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her. Foretrækker du at læse artiklen online via hjemmesidens medlemsnet, er den allerede lagt ud og kan læses her.

Du kan se frem til endnu et spændende blad med masser af gode historier over de 132 sider, vi har til dig i denne måned. Ud over alt det andet stof i bladet stiller vi i august-temaet skarpt på vildtsygdomme. Temaets artikler udpeger et nødvendigt fokusområde. Både af hensyn til os mennesker og af hensyn til vores hunde for at undgå farlig smitte, men selvfølgelig også af hensyn til vildtet selv. Vi ønsker sunde vildtbestande, hvor vi bæredygtigt kan høste af overskuddet.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan logge ind på medlemsnettet og få adgang til denne udgave af Jæger i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 27 siders læsestof kvit og frit: